L’últim dilluns del mes arriba el 10è Passatge del Terror a Montbui, aquest cop gràcies a l’Ajuntament

142

passatge-terror-montbui-10-anys-montbui-ajuntament-veuanoiaLa nit del proper dilluns 31 d’octubre tindrà lloc a l’entorn del pavelló poliesportiu Can Passanals el 10è Passatge del Terror. En aquesta edició l’organització anirà a càrrec de l’Ajuntament de Montbui, especialment a través de la regidoria de Joventut.

L’activitat serà possible gràcies a la col·laboració d’un nombrós grup de col·laboradors i voluntaris. Dilluns passat va tenir lloc a La Vinícola una primera reunió per coordinar l’organització del Passatge.

Aprofitant que és la desena edició, des de l’organització s’ha optat per un canvi d’ubicació. Can Passanals serà el tercer espai que aculli el Passatge en aquests 10 anys d’història. El Centre Cívic i Cultural La Vinícola i la piscina d’estiu han estat els escenaris d’aquestes primeres edicions, i enguany l’acció es traslladarà al primer pavelló construït a Montbui, i on actualment es desenvolupen competicions d’hoquei patins i tennis taula.

passatge-terror-montbui-veuanoiaEl regidor Abel Fanega recorda que “estem treballant perquè aquesta edició mantingui l’esperit d’energia i positivitat de les anteriors edicions. La clau és l’equip de voluntaris i persones que ho faran possible. Encara és possible participar d’aquesta experiència. S’ha creat un grup al Facebook per informar de l’activitat: “Halloween, el Passatge del Terror. Festa i Activitat per als Joves”. A aquest grup podreu fer arribar les vostres propostes, suggerències, etc. Volem fer un Passatge participatiu i que respongui a les expectatives”.

Fanega recorda que aquesta activitat s’havia realitzat en anteriors edicions, i que anava a càrrec de l’entitat de Joves del municipi: “agraïm com no podia ser d’altra manera tot el que va fer l’entitat dels Joves per aquesta activitat en anys anteriors. Ens ho prenem com un parèntesi. Ho farem amb tota la il·lusió i el millor que poguem, però esperem poder tornar a col·laborar amb l’entitat”.