Vilanova participa a la campanya ‘Cap nen sense joguina’, divendres
V

16 de desembre de 2015

joguines.jpg

L’Ajuntament de Vilanova del Camí participarà en la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia. Divendres, es col·locarà una paradeta a la plaça del Mercat. Entre les 11 del matí i les 7 de la tarda tothom podrà fer alguna aportació a la campanya. Es demanen joguines noves, no bèl·liques i no sexistes. La nit de Reis, Creu Roja farà arribar les joguines als infants de les famílies més desafavorides.
Ja fa 27 anys que Creu Roja Anoia duu a terme la Campanya de Recollida de Joguines amb la finalitat que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la Campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.
Des de Creu Roja Anoia un any més, fan una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal.
A Vilanova del Camí, però, des de Serveis Personals fan un prec a totes les persones que vulguin col·laborar amb la campanya i és que pensin en aportar joguines per a nens i nenes majors de 10 anys, perquè són les que més escassegen.
Es demanem joguines noves, educatives i no bèl·liques.
Creu Roja torna a justificar per què es demanen joguines noves i assenyalen que tots els infants mereixen jugar amb la mateixa qualitat, sense que es creïn discriminacions entre infants de primera o de segona. I les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives.
Enguany, l’acte central de la campanya culminarà el proper divendres, amb la Marató que es celebrarà a Igualada, a laSala (antic Mercantil); l’entrada es farà per la Plaça de Cal Font de 12 del migdia a 9 del vespre. Al llarg de la tarda s’hi duran a terme les diferents activitats concerts i exhibicions a càrrec de l’Escola Akords, l’Escola Luna Mora i Sílvia Bollywood; en Dani i La Kaserna. També hi haurà un espai d’oci amb El Cangur i a més qui porti una joguina tindrà una entrada per la pista de gel de Cal Font.
I com dèiem també s’han ubicat diferents punts de recollida al municipis de Calaf, Capellades, El Bruc, La Pobla de Claramunt, Òdena, Prats de Rei i Vilanova del Camí, a la plaça del Mercat, de les 11 del matí a les 7 de la tarda.
Per totes les persones que no puguin assistir a la marató o punts de recollida, poden portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja a l’Anoia:C/ Les Comes 34, Igualada de 9 a 14h i de 16 a 19h.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta