Preinscripcions per una nova convocatòria del programa Joves per l’Ocupació a Igualada

11 de desembre de 2015

joves_ocupacio.jpg

El departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, a través d’IG-nova Ocupació ha obert les preinscripcions per al programa Joves per l’Ocupació, que alterna formació amb experiència pràctica en empreses i fomenta el retorn educatiu dels joves i la inserció laboral a les empreses amb contractes laborals.

El programa pretén proporcionar al col·lectiu de joves una qualificació i unes competències professionals suficients perquè puguin definir i construir la seva trajectòria professional que els permeti inserir-se en el mercat laboral. Està destinat a persones joves en situació d’atur, entre els 16 i els 25 anys, i a menors de 30 anys en el cas de persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Els cursos que s’han sol·licitat són el d’Auxiliar de Magatzem, el de Dependent de Retail i Moda i el d’Instal·lació de Fibra Òptica. Cada curs consta de 380 hores, 80 de les quals són de pràctiques en empreses.

Els requisits per participar-hi són estar inscrits al Registre de Garantia Juvenil, estar en situació d’atur i haver abandonat l’ESO o no tenir cursat ni finalitzat el Cicle Formatiu de Grau Mitjà o el batxillerat.

Les persones interessades a inscriure’s o obtenir més informació, han de dirigir-se a IG-nova Ocupació, al c/ Lleida, 78, de dilluns a divendres de 8 a 13h i de 15 a 18h i els divendres de 8 a 13h.

El programa Joves per l’Ocupació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014, modificada per l’Ordre EMO/254/2015.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta