Victòria de qualitat del Physic CB Igualada davant l’Arenys per tancar la primera fase
V

16 de febrer de 2017

Nou partit a casa de les noies del Physic CB Igualada i victòria en l’últim partit d’aquesta primera fase. El matx ha començat a un ritme alt, on les igualadines han posat el llistó molt alt a nivell defensiu, treballant de valent i no donant moltes opcions a les noies de l’Arenys. Amb un resultat favorable als 7 minuts del partit (9-4), les noies d’en Pep Piqueras s’han relaxat a nivell ofensiu amb un parell de pèrdues de pilota, i els contraatacs de les visitants fan que el resultat al final del primer quart sigui de 13-11.

En el segon quart, les interiors de l’Arenys, més físiques que les igualadines, han començat a anotar de manera fàcil. Les igualadines, per això, han sabut contrarestar-ho amb un ritme alt en defensa i ajudant-se molt. En el minut dos del quart les visitants s’han posat per davant amb un 15-17. Aquí ha estat quan en Pep ha demanat minut, i en la primera defensa hem recuperat pilota i Berta Sellarès ha anotat un triple que ens tornava a posar per davant en el marcador. A partir d’aquí les igualadines no han baixat el ritme i han marxat a la mitja part amb un resultat favorable de 36-27.

A la represa del partit, un cop més les pèrdues de pilota de les locals han fet que les visitants es posessin a 5 punts de diferència (38-33). Un temps mort d’en Pep Piqueras ha fet que les igualadines sortissin amb una altra energia a la pista i anotessin 4 triples seguits per poder agafar aire i seguir treballant. El parcial en aquest quart va ser de 18-16 que deixava un resultat de 54-43.

En l’últim quart del partit les igualadines han seguit estant molt encertades de cara a cistella i això les ha fet guanyar el partit i l’average, fet important de cara a la segona fase. El resultat final ha estat de Physic CB Igualada 68 – Arenys Bàsquet 52.

Les igualadines acaben la primera fase i començaran la segona amb un molt bon balanç de 6-2, que ens permet estar a la part alta del grup.

CB IGUALADA (68):  C. Carner (14), E. Roda (-), S. Carrasco (4), J. Lamolla (11), M. Jane (11), M. Amatller (-), B. Sellares (6), M. Fernandez (-), B. Armengol (22), M. Teixidor (-), E. Freixes (-).

ARENyS BÀSQUET (52): C. Gibert (8), M. Balmes (6), P. Casramona (4), L. Cabllero (4), J. Kapa (2), A. Arola (1), B. Kovacevic (8), B. Masso (2), C.D. Redmon (17).

PARCIALS: 13-11, 23-16 (36-27), 18-16 (54-43), 14-9 (68-52).

ÀRBITRES: J. Baena, A. Rodriguez.