Cròniques del cap de setmana del 11 i 12 de febrer de l’Igualada Volei Club
C

16 de febrer de 2017
Sènior Masculí.

Aquest passat diumenge el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al CV Tiana. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 0 (25-18/25-21/25-14) favorable als locals. És la quarta victòria consecutiva d’ençà que va començar la segona lligueta. En tot moment els igualadins van portar el ritme de partit, amb una bona defensa i va dominar els sets des de l’inici, tot i algun error més del compte. En algun tram del segon set l’IVC va cometre més errors no forçats, el qual va fer que els visitants arribessin amb un marcador igualat al final de set, finalment els locals, amb un joc bastant complet i aprofitant els errors del rival, van guanyar el segon set, el tercer set el va dominar els de l’Anoia, sense que el rival tingués opcions de disputar-li. Destacar el debut de dos juvenils amb futur al primer equip de l’Igualada.

El pròxim partit serà el 18 de febrer a les 19 hores, els de l’IVC  es desplaça a la pista del CV Roquetes ‘B’.

El Alain Afflelou Sènior Femení per perdre davant el Bordils B al seu desplaçament a Girona, amb el resultat de 3-1, on les igualadines van aconseguir un set, però sense la continuïtat necessària per lluitar els demés, la setmana que ve al fortí rebrem el Alpicat, per tal de mirar d’aconseguir la primera victòria.

Pel que fa al Alain Afflelou va superar a domicili el A.E. Institut Jaume Balmes per assolir així la primera posició del grup. Va ser un partit tens i ha estat en el tie break quan han guanyat les igualadines, demostrant així concentració. La setmana vinent les igualadines reben el Víkings del Prat.

Tan el Alalin Afflelou sènior femení C com el Veterans han descansat aquesta setmana, els dos equips jugaran diumenge a les comes.

Equips base

El Juvenil Masculí encaixa la primera derrota de la segona volta davant la Palma a Les Comes per un 1-3, en el millor partit dels igualadins on han estat sempre en disposició de emportar-se el sets. Bon partit però que en els moments decisius no hem pogut gestionar, la setmana que ve anem al Prat a la pista dels Víkings.

El Juvenil Femení perd contra l’Avinyó per un contundent 3-0, on les igualadines que amb falta deconcentracióó van fallar en la recepció provocant pocs tacs i passant moltes free balls que van permetre que l’Avinyó pogués atacar sense dificultats emportant-se el partit amb molta facilitat, la setmana que ve hi ha jornada de descans.

Les Cadet femení van arrancar un punt a la seva visita a l’Avinyó, en un partit que tenien molt planer guanyant 0-2 , les jugadores del l’Avinyó van capgirar el marcador finalment guanyat per 3-2, ja han après que al volei no es poden relaxar mai, com les juvenils també descansen.

Nova victòria del Aleví Femení en el 9è partit de la temporada per un contundent 3-0, contra el Vilafranca, amb aquest nou èxit les igualadines continuen líders de la lliga sense conèixer la derrota. Han tingut un partit plàcid amb un rival que era el seu primer any, fet que ha facilitat molt les coses. Felicitem a tot l’equip pel bon treball realitzat.