La poca efectivitat a porteria condemna el CH Vilanova a la pista del CH Cardedeu

16 de febrer de 2017

Handbol Femení Lliga Catalana

H Cardedeu 25 – CH Vilanova 17

Derrota de l’Handbol Vilanova en la seva visita a Cardedeu, en un partit que va deixar sensacions agredolces i amb dues parts molt diferenciades. La primera part va ser de domini de les defenses, on les nombroses pèrdues de pilota (12) i els molt llançaments fallats (9) de l’equip Vilanoví va fer q s’arribés al descans amb el resultat de 8-4 a favor de les locals. La segona part va ser molt diferent, amb més oportunitats de llançament i atacs molt ben treballats per part de les vilanovines. Això es va traduir en un resultat a la segona part de 17-13, deixant el marcador final en 25-17 pel Cardedeu. Tot i la derrota, el Vilanova va canviar la mentalitat a la segona part, demostrant que amb una mica més d’encert de cara a porteria haguessin pogut plantar cara a les locals.

Sènior B

Victòria clara davant el Molins de Rei per 24-18

Les noies del sènior B es van treure el mal regust de boca que els havia quedat després del joc desplegat el darrer partit.

Aquest cop, a Can Titó, davant un rival més assequible, aconseguiren teixir una bona defensa i dominar el partit de principi a fi i mantenir la 5a plaça.

Juvenil

Sant Esteve Sesrovires 10- CHV 32

Les juvenils del Vilanova es van desplaçar a Sant Esteve de Sesrovires un partit fàcil davant un equip més mancat d’experiència a la pista. Tot i veure la distància en el marcador les locals en tota la primera volta han millorat i van aconseguir reduir la diferencia de gols. No obstant les juvenils van guanyar amb solvència.

Cadet

CHV 27 – Ceaca Tàrrega 20

Les vilanovines es van tornar a imposar a Can Titó davant un Tàrrega que en cap moment del partit va aconseguir posar-se per davant en el marcador. Una defensa oberta proposada per les locals va propiciar un seguit de recuperacions de pilota i de contraatacs. Aquest fet, sumat al bon joc de combinació en atac, va oferir alguns llançaments exteriors de qualitat. Tot plegat ampliava el marcador final fins el 27-29. Felicitar a les jugadores per el treball realitzat o l’evolució observada des de començament d’any.

Les infantils perden de sis gols a Sant Boi

Sobre paper havia de ser un partit igualat, ja que ha casa només es va perdre d’un sol gol. Però les noies de Diaz, davant d’una defensa molt oberta no van saber reaccionar durant els 10 primers minuts. Això va facilitar una diferència de 6 gols que la van arrossegar tot el partit.

Un partit de cada per les alevines

L’aleví A va guanyar 12 punts a 4 ( 48-18 ) contra l’Handbol Costarets. Un partit amb una defensa contundent que va facilitar un atac en què es va veure molt joc sense pilota. Per contra, l’equip B va perdre 12punts a 4 ( 40-7 ) contra la Cooperativa Sant Boi. Un equip que es veia superior des d’un primer moment i així ho va demostrar. La defensa vilanovina va ser molt fluixa i l’atac massa estàtic. A seguir treballant!