Un Monbus CB Igualada molt seriós torna de Mallorca amb una victòria
U

26 de novembre de 2019

Després de vèncer el passat dissabte dia 16 de novembre al pavelló de les Comes contra l’Arenys en un matx igualat, aquest passat dissabte el conjunt igualadí s’havia de desplaçar cap a les Balears per a enfrontar-se al Flanigan Calvià.

L’enfrontament començava de manera immillorable per als igualadins que amb un gran encert des del 6,75 (5 triples en el primer període) que obria una escletxa en el marcador des de bon començament. Els visitants no ficarien les coses gens fàcils i retallarien
diferències per deixar un 16 a 21 en finalitzar el primer quart.

En el segon període l’encert igualadí baixaria, fet que aprofitaven els mallorquins per a poc a poc igualar el marcador. Les diferències en aquest període es marcaven des de la línia de tirs lliures, on els locals aconseguien el triple d’intents que els de l’Anoia i això els valdria per revertir el marcador i situar un 39 a 38 a la mitja part.

A la represa una primera i forta envestida mallorquina els situava gairebé deu punts per sobre en el marcador, però la reacció igualadina, de la mà de Miquel Benito, anotant 7 punts sense error en aquest període, va permetre als igualadins recuperar el lideratge al capdavant del marcador. Parcial de 17 a 24 en aquest període que deixava un marcador de 56 a 62 al termini dels 30 minuts de joc.

Els primers cinc minuts de l’últim període van tornar a ser per als locals que van tornar a igualar el matx. Però uns últims cinc minuts on l’Igualada va fer gala d’un gran joc coral, van servir per a segellar la victòria amb un marcador final de 73 a 82.

Nova victòria del Monbus CB Igualada que amb un balanç de 9 victòries i tan sols una derrota segueix líder de la conferència C-A de lliga EBA, juntament amb el CB VIC. Aquest proper cap de setmana visitarà el pavelló de les Comes l’Alfidén CB, dissabte a 3/4 de 6 de la tarda.