Rubió acull el 1r Festival d’Arts Escèniques de l’Alta Anoia: el FESTIVART

100

Demà dissabte 14 de setembre, Rubió acull el primer Festival d’Arts Escèniques de l’Alta Anoia, el FESTIVART. Es tracta d’un esdeveniment sorgit i organitzat per voluntàries del municipi, que ha rebut el suport de l’Ajuntament de Rubió i Diputació de Barcelona, entre d’altres empreses privades que han col·laborat per fer-lo possible.

Dissabte de circ i música al Pla de Rubió
El FESTIVART començarà a les 18h, amb un taller de circ a càrrec de la companyia teatral coponenca TOT CIRC; l’activitat estarà oberta a tothom.
A continuació, a les 19:45 hores, començaran els espectacles amb “El Mêtre” de la Cía. Jam Produccions. L’obra és un espectacle, a càrrec de Jaume Jové, que transportarà a tots els presents al món de la imaginació, la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa.

A les 22 hores tindrà lloc l’espectacle “RAR” de la Cía. Balusca, una obra per a tots els públics que barreja circ, humor i risc en un espectacle on les aparences enganyen, i on la raresa és autenticitat.

Finalment a les 23 hores el concert amb Mama Patxanga tancarà el festival amb música mestissa i combativa per a ballar i pensar. Els martorellencs portaran el seu reggae i rumba al Pla de Rubió per celebrar la primera edició del Festivart a Rubió.
Durant tota la tarda i vespre hi haurà servei de bar, amb food trucks de proximitat, amb beguda i menjar. La zona del festival també disposarà d’aparcament gratuït.