14 de juny de 2024

Remei de Ca la Fresca i Reïna, dissabte a la Bastida del Rec

Com uns hereus bastards de Pau Riba, Remei de Ca la Fresca entomen un esperit punk que fa pensar en el del creador de l’home estàtic… entre el hippisme formenterenc (amb aires del Montseny) i l’actitud punk dels últims anys del nét de Carles Riba. Potser no tant per la música, tot i que rock i psicodèlia ajudin a explicar aquest parentiu inventat, penso més aviat en l’actitud… conscients del mon on viuen, naturalment emprenyats i compromesos, carregats de poesia, amb el pap ple de coses per cridar i lliures per fer i desfer com els vingui de gust segons el moment.

Els d’Arbúcies estan treballant en el seu segon disc llarg i van presentant les cançons aquí i allà… i la cosa promet. Als d’Arbúcies els acompanyaran els de Manacor, Reïna. A punt amb el seu pop amb aires dels 90’s, elegants i amb bon gust, i també amb alguna esgarrapada d’aquelles que t’alcen.

D’aquí i d’allà… I aquí serà laBastida del Rec, aquest dissabte a les 20h, allà on passen coses que val la pena de veure i escoltar si parlem de música en directe a Igualada. Sabreu de què parlo si dissabte passat vau ser al concert de l’Estival de Jazz amb Escandaloso Xpósito & Jazz Magnetism…

Si voleu una sacsejadeta, baixeu al Rec. Va, que la revolució amb música sempre és millor i un dia o altre l’hem de començar!

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: