10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Polígons dels Plans vol mostrar a empresaris i industrials el potencial de les energies renovables
P

Publicitat

L’associació Polígons els Plans ha convocat una xerrada sobre el futur de les energies renovables en la indústria. Amb la col·laboració de Gadic, Engel Energy i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, la sessió pretén mostrar als empresaris i industrials del territori com l’energia solar pot fer créixer els seus negocis i reduir les emissions de CO₂ a l’atmosfera. La xerrada tindrà lloc el dimarts 27 de juny, de 9:30 a 11:30 h, al Centre d’Innovació Anoia.

Durant la xerrada es parlarà de les instal·lacions solars com a alternativa energètica en les empreses del futur així com de les comunitats energètiques, què són i com funcionen. Les empreses especialitzades Gadic i Engel Energy parlaran també dels sistemes d’acumulació d’energia, el que es coneix com a bateries industrials i també dels PPA, Power Purchase Agreement, que és un acord o contracte de compravenda d’energia a llarg termini entre un desenvolupador renovable i un consumidor.

També està previst abordar el tema del finançament i les ajudes econòmiques que es poden sol·licitar per fer aquests tipus d’instal·lacions.

La sessió és oberta i gratuïta, però l’aforament és limitat, i per això cal fer inscripció prèvia al correu electrònic associació@poligonsdelsplans.cat

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies