La UD San Mauro vol assolir l’ascens a la Lliga Elit aquest diumenge davant del Tàrrega

Els grocs podrien aconseguir l'ascens matemàticament el dissabte si el Martinenc, segon classificat, no aconsegueix guanyar el seu partit

Els jugadors de la UD San Mauro abans de començar el partit.
3 de maig de 2024

Aquest cap de setmana pot ser històric per la UD San Mauro. El veterà club anoienc només necessita sumar 1 punt per proclamar-se campió del Grup 2 de Primera Catalana, amb la qual cosa aconseguiria l’ascens directe a la Lliga Elit catalana.

Els grocs jugaran diumenge a casa del Tàrrega, el penúltim classificat. L’equip anoienc en tindria prou amb un empat per certificar el campionat de grup i l’ascens directe. Des de les xarxes socials del club s’ha realitzat una crida als aficionats per desplaçar-se fins al camp rival per donar l’empenta definitiva a l’equip. Ara bé, es podria donar la possibilitat que el San Mauro arribés al seu partit ja com a campió de grup.

L’avantatge de 8 punts dels grocs sobre el seu rival immediat, el Martinenc, podria avançar a dissabte l’ascens dels anoiencs si els barcelonins no guanyen el seu partit amb el Borges, el setè classificat de la lliga.

La Lliga Elit, una competició que obre les portes a la Tercera Federació

La Lliga Elit, a la qual podria accedir la UD San Mauro aquest cap de setmana, és una competició amb només 1 any de vida. Fruit de la reforma del sistema de lligues de la Federació Catalana de Futbol, la Lliga Elit representa el 6è nivell de competició estatal, i el primer català. El format de competició consta d’un grup únic de 16 equips catalans, amb dos ascensos directes i un per play-off a Tercera Federació.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari