2 de setembre de 2021

Montmaneu inaugurarà la remodelació de l’Ajuntament aquest cap de setmana de Festa Major

Aquest cap de setmana el municipi de Montmaneu celebrarà la seva Festa Major i aprofitarà per a inaugurar les obres d’ampliació i renovació de l’Ajuntament. Tots els actes seguiran les normes de seguretat sanitària.

La festa començarà avui dijous amb una caminada popular, l’engalonament de la plaça i el concert de nit dels Stromboli Jazz Band. Divendres a les vuit del vespre tindrà lloc el pregó i a continuació concert a càrrec d’Eduard.

Dissabte arribarà carregat d’actes i començarà amb el repic de campanes de Festa Major. A dos quarts de dotze tindrà lloc la inauguració del nou ajuntament amb la visita de la presidenta de la Diputació, Núria Marin que farà uns parlaments a l’escenari juntament amb l’alcalde. Anteriorment, una comitiva formada per polítics hauran anat a fer la visita oficial de les noves instal·lacions. A partir de les dotze i fins les dues, les portes de l’Ajuntament estaran obertes per a tothom que el i un vermut per a tothom. A la tarda, seguirà la festa amb l’espectacle infantil “Més Tumàcat” i a les set hi haurà el bingo popular. A la nit tindrà lloc el concert a càrrec del grup igualadí “Karaokes band”.

Diumenge començarà a les dotze amb la Missa solemne amb l’acompanyament musical de l’Orquestra Costa Brava que seguiran tocant cobla i sardanes durant el vermut a la Plaça Major i a les set del vespre oferiran el concert de Festa Major.

La Festa Major no acabarà fins dilluns que hi haurà la sortida en bici o a peu cap a La Font de la Panadella. A les onze, activitat a la pista poliesportiva amb partits de tenis taula, futbol sal i bàsquet femení. A es dotze missa de difunts a la capella de la Mare de Déu de la Creu, a les sis de la tarda, cursa atlètica i el punt final, el posaran les havaneres a les vuit del vespre a la Plaça Major amb el grup “Els Pescadors de l’Escala”.

L’alcalde del municipi, Àngel Farré, manifesta la seva satisfacció per, tot i les restriccions, poder celebrar la Festa Major i fa una crida a la responsabilitat als veïns i veïnes. “Serà una altra Festa Major diferent, però que mantindrà intacta la nostra identitat i el segell de la nostra gent. Visquem-la doncs, amb il·lusió però també amb responsabilitat”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: