8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Tres dies de Festa Major d’estiu a Sant Martí de Tous
T

Publicitat

Sant Martí de Tous celebra aquest cap de setmana una nova edició de la seva Festa Major d’Estiu. Els dies 3, 4 i 5 de setembre el poble s’omplirà de diverses activitats pensades per al gaudi de tots els públics, com ara el campionat de futbol i el de bitlles, el torneig de ping-pong, concerts, una matinal de jocs infantils i el fi de festa a la piscina.

Un any més, des de l’Ajuntament s’ha organitzat la festa major petita de Tous seguint tots els protocols sociosanitaris per fer front a la pandèmia de la covid-19. És per això que totes les activitats tenen places limitades i, en algunes, cal inscripció prèvia, com en el cas dels campionats esportius. Pel que fa al doble concert que tindrà lloc el dissabte a la nit, a partir de les 10 a l’Espai Llegendes amb “Amics” i “Lluna plena”, l’aforament està limitat a 70 persones. Es poden comprar les entrades al web entradium.com, amb un preu de només 2€.

Tots els actes de la Festa Major d’Estiu 2021 de Tous estan organitzats per l’Ajuntament i la comissió 50tous, en col·laboració amb colles i entitats del municipi. El consistori recorda el seu compromís amb la cultura i la festa segura: serà obligatori l’ús de mascareta, mantenir les distàncies establertes i control d’aforament en totes les activitats programades.

DIVENDRES 3

18:30 a la Pista poliesportiva Campionat de Futbol 7 de tarda-vespre

DISSABTE 4

11:30 Plaça de Fàtima Jocs infantils

18:00 Camp de futbol Bitlles de Tous

22:00 Espai Llegendes Cicle Tous Sons d’estiu “Amics, amb Dafnis Balduz i Carla Barroso”, i després concert de “Lluna plena”

DIUMENGE 5

11:00 Plaça 1 d’octubre Torneig “Pim-Pom Tous”

19:30 Piscina municipal Fi de festa i cloenda de la temporada de piscina

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies