L’Igualada Rigat aconsegueix una important victòria contra l’Alcobendas

21 de febrer de 2022

IGUALADA RIGAT 3
CP ALCOBENDAS 1

Importantíssima victòria de l’IHC RIGAT contra un Alcobendas que necessitava imperiosament puntuar. L’únic però a la jornada són els problemes físics del capità Ton Baliu.

El primer gol va arribar al minut 7. Al límit de la possessió Palau va enviar un tir a porta i dins de l’àrea Riba hi va posar l’estic i la bola va entrar per l’escaire. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans gràcies, sobretot, a les aturades de l’Elagi Deitg, especialment en un penal i una FD per targeta blava a Tety Vives.

A l’inici de la segona meitat Bernat Yeste va caçar un rebuig del porter, s’hi va plantar al davant i li va aixecar una bola magnífica. Era el 2 a 0.

Al minut 6 Palau va fer el tercer amb un remat al primer pal, que va superar l’ex-arlequinat Larios. L’equip podria haver augmentat l’avantatge amb una FD, per targeta blava a Marcos López, i un penal, que ni Riba ni Cantero van poder aprofitar.

En canvi, els madrilenys van maquillar el marcador a falta de 48 segons per acabar amb un tir que anava fora i Marcos López de rebot el va fer entrar a la porteria.