L’Igualada Femení HCP s’imposa per la mínima al CP Jorquerenc (5-4)

25 de setembre de 2018

L’Igualada es va tornar a emportar un altre partit contra un rival potent, el CP Jonquerenc. L’equip recent ascendit a la categoria va fer un molt bon partit a Les Comes però tot i així, les igualadines, amb molt de treball en equip, esforç, disciplina i contundència a porteria en els darrers minuts, van emportar-se els tres punts i així poden sumar tots els punts en disputa en els dos partits jugats. Si bé la setmana passada guanyava a la pista de l’actual campió de Nacional Catalana, el CP Voltregà, aquesta ho va fer a casa contra un dels equips que segur que donaran més guerra.

El partit començava amb dos gols de la capitana igualadina, Marta Soler, que posava el 2-0 al marcador quan tot just es portaven vuit minuts de partit. Però tot seguit escurçava distàncies el CP Jonquerenc marcant el 2-1, i abans del descans empataven el matx en una contra, 2-2.

Al minut tres de la represa, les jonquerenques s’avançaven, creant un rum rum a les grades de Les Comes, 2-3. El partit es complicava però les igualadines encara hi tenien molt a dir. Al minut 10, l’àrbitre assenyalava un penal favorable a l’Igualada, que transformava Carla i empatava altre cop el partit 3-3. Les noies de la “Pulgui” es tornaven a fer amb el control del partit…

L’Igualada apretava i tres minuts després, de nou Carla culminava una contra igualadina per posar per davant a les locals, 4-3. Però l’àrbitre mostrava la targeta blava a la local Abril Batlle i el CP Jonquerenc marcava a la falta directa per tornar a empatar el partit, 4-4.

Calia fer més i millor. I així va ser. En un atac continu de les locals, Queralt marcava el cinquè gol quan quedaven tres minuts i posava l’Igualada per davant una altra vegada, 5-4. Les igualadines van saber aguantar la bola i la pressió, i els tres punts es van quedar a casa per sumar-ne sis i compartir el liderat amb el CP Vilanova i el CHP Bigues i Riells.

Precisament seran les biguetanes el proper rival de les igualadines. El partit es disputarà a la pista vallesana el proper diumenge a les 17:30 h i tot sembla indicar que serà un altre partit exigent.