L’Events CB Igualada també guanya en el primer partit fora de casa

3 d'octubre de 2022

BÀSQUET SAFA CLAROR A 56
EVENTS CB IGUALADA 65

L’Events CB Igualada disputava diumenge el primer partit de temporada fora de casa contra el Bàsquet Safa Claror A.

El partit va començar malament pels interessos igualadins, ja que el conjunt barceloní va iniciar-lo amb molta més precisió i encert. En els primers cinc minuts de partit, el marcador era de 12 a 2. A partir d’aquest moment, les blaves van començar a entonar-se i gràcies al gran encert des de la línia de tirs lliures aconseguien capgirar el marcador, 14 a 15.

En el segon període, les jugadores de Xiki Almendro van seguir demostrant un gran encert en el llançament, anotant fins a 3 triples. L’equip local anava a remolc i només podia aconseguir no despenjar-se del partit gràcies a l’anotació des de la línia de tirs lliures. Al descans s’arribava amb el marcador 29 a 38.

En el tercer període, la dinàmica va seguir pel mateix camí. En els primers 4 minuts, l’Events CB Igualada aconseguia forçar la màquina i seguir amb la capacitat anotadora intacta. Un parcial de 3 a 12, col·locava la major diferència en el marcador, 32 a 49. A partir d’aquí, intercanvi de cops que feia arribar al final del període amb avantatge de 14 punts, 43 a 57.

En el darrer període, la capacitat anotadora blava va disminuir i això ho va aprofitar l’equip local per creure en la remontada. A manca de 3 minuts, les barcelonines es posaven a 7 punts. Però en aquest moment, l’Igualada va poder començar anotar des de la línia de tirs lliures degut a què el rival provocava faltes per la intensitat defensiva. Al final, victòria important del conjunt igualadí per 9 punts, 56 a 65.

El proper partit serà diumenge 9 d’octubre a les 17:30 a Les Comes contra el TGN Bàsquet.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?