L’Igualada Rigat trenca la ratxa de victòries a la pista del Voltregà

3 d'octubre de 2022

CP VOLTREGÀ 5
IGUALADA HC RIGAT 3

L’Igualada HC Rigat va perdre el seu primer partit després de 3 victòries consecutives en un partit extraordinari al Victorià Oliveres de la Riba que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. Ho ha fet el Voltregà perquè va estar molt encertat en els minuts finals. Però ho podrien haver fet els “rigats” si una FD de Riba no s’hagués estavellat al ferro amb el 3 a 3 en el marcador. Segurament, un empat hauria fet més justícia a un partit molt vertical i molt divertit per l’espectador.

Els osonencs es van avançar en el marcador al minut 6 amb un gol de Vargas que va robar una bola a mitja pista i va superar Torrents. En realitat, va ser un avançament del que seria el partit, perquè els locals van fer molt mal amb les contres als arlequinats.

Va empatar Riba molt poc després (17 segons), quan va caçar un rebot a la tanca i va superar el porter. El 2 a1 va arribar 2 minuts més tard amb una altra contra que Burgaya va acabar amb un aixeca-i-pica.

El partit era intensíssim. Els dos equips anaven a totes però els dos porters estaven a un alt nivell. A falta de 5 minuts per acabar la primera meitat, Carol va tornar a empatar amb una acció personal, entrant fins a la cuina. El seu tir va entrar plorant. Era el 2 a 2. 3 minuts més tard Bars va transformar un penal amb una gardela marca de la casa. Era el 2 a 3. Però el partit era tant explosiu que encara ens faltaven emocions.

Entrats ja en l’últim mig minut de la primera part Bars va veure una targeta blava. Torrents va aturar la FD però a falta d’un segon i 7 centèsssimes… i encara jugant amb inferioritat, Vargas va fer el 3 a 3 amb una rematada al segon pal. Un d’aquells gols que fan mal.

A la segona part el partit va seguir pel mateix camí. Amb l’IHC vigilant més les contres i buscant el 2×2 en més d’una ocasió. Anaven passant els minuts i quedava clar que qui marqués primer s’emportaria el matx. Ho podria haver fet l’Igualada amb una FD que Riba va enviar al pal. En canvi, ho va fer el Voltregà amb, una contra que Vargas, una vegada més, va rematar al segon pal. El 5 a 3 de Teixidó de FD a falta de 2 minuts, quan més apretaven els arlequinats, va acabar de sentenciar la derrota dels de Francesc Fernàndez, que dissabte rebran a Les Comes al Girona.