L’Escola Pia d’Igualada presenta el Batxillerat Dual Internacional High School

191

Per al proper curs 17-18, vint alumnes de 3r i 4t d’ESO tindran al seu abast un nou programa extraescolar de doble titulació de Batxillerat català i nord-americà.

El director de l’Escola, Jaume Ars, ens explica que amb la finalitat de potenciar i aprofundir en el projecte multilingüe, des de l’escola, hem signat un conveni amb l’Acadèmica Corporation, institució escolar i educativa nord-americana que compta amb més de 150 escoles als Estats Units.

Mitjançant aquest conveni s’implementarà per als alumnes de 3r i 4t d’ESO, el proper curs escolar 2017-2018, un nou programa extraescolar de Doble titulació de Batxillerat català i nord-americà.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa es realitza online. Els alumnes hauran de cursar un total de 24 crèdits nord- americans que els farà aconseguir, a més de la titulació obtinguda, la titulació nord-americana de High School.

Són molts els valors i els avantatges que aporta el programa Diploma Batxillerat Dual Internacional als alumnes. Es poden remarcar tres objectius principals:

1. Immersió lingüística, en un entorn d’estudi i treball.

2. Immersió tecnològica: 100% online, professors, plataforma, eines comunicacions, etc.

3. Immersió personal en la gestió, l’esforç, la responsabilitat, l’organització i la maduresa.