La Llacuna s’omplirà de música amb el cicle de concerts a l’aire lliure “Concerts de Capvespre”

252

L’Ajuntament de la Llacuna organitza durant el mes de juliol el “Concert de Capvespre”, un seguit de concert a l’aire lliure que permet als espectadors gaudir de la música i la fresca.

Aquests concerts, tenen lloc a la plaça Major de la Llacuna durant el mes de juliol amb l’objectiu d’ampliar l’oferta cultural del municipi a tots els vilatans, als estiuejants i tothom qui vingui.

Aquest dissabte, 24 de juny tindrà lloc el primer amb el grup “Polls&Llops” a les 19.30h. El proper serà el divendres 7 de juliol en el que actuarà “Pere i Sergi Heavy”, a les 20h. El tercer concert programat serà divendres 14 de juliol a les 20h i actuarà el grup jove “Tres de Vuit” que oferirà cançons de música catalana. Per aquest mateix cap de setmana diumenge hi haurà una nova actuació, serà Marc Poch i el seu nou grup Cabaret Misèria. Dimecres 26 a les 21h, gran nit de concert a la plaça, el comptarà amb l’actuació de la jove orquestra “Whonvethon”. I finalment, el darrer dels concerts del cicle “Concerts de Capvespre” comptarà amb l’actuació dels Pedaços el diumenge dia 30 de juliol.

Tots el concerts són gratuïts i tenen lloc a la plaça Major de la Llacuna.