Les Comes viu un dissabte d’eufòria amb la victòria del CBI

Bon inici pels de Víctor Belenguer que, tot i que van començar amb un intercanvi de
cistelles van aconseguir els primers avantatges ben aviat, marcant un to defensiu molt
bo que els permetia fer bones transicions i trobar tirs alliberats. Un triple del CB
Igualada a final de quart deixava el marcador 21-14.

El segon quart començava amb uns visitants que no pensaven rendir-se i aconseguien
igualar el partit 21-21 contra un Igualada que no aconseguia trobar cistella els primers
minuts del quart. Però de nou, els locals aconseguien un parcial a favor per refer les
distàncies davant un Martorell, que sense rendir-se, aconseguia ficar-se per davant al
marcador amb 30-31, però un parcial a favor dels de l’Anoia deixava el marcador final
en el 35-31.

El tercer quart començava de nou amb un CB Martorell apretant i volent igualar les
forces i un equip local que viuria un bon moment de bàsquet, aconseguint a meitat de
quart un avantatge de 11 punts amb un 44-33. Però els visitants seguien amb la idea
de lluitar fins el final, retallant les diferències fins els 5 punts, i una empempta final
sumat a un triple sobre la botzina donava ales als igualadins amb el 49-42 que
marcava el final del quart.

L’últim quart va iniciar-se amb els millors de moments de bàsquet de la temporada pel
CB Igualada, que aconseguia trobar bones situacions i a meitat de quart manava per la
seva màxima diferència al marcador, 64-47. Però els del Baix Llobregat Nord tornarien
a apropar-se al marcador a cop de triple i tir lliure, deixant el 67-63 a falta de 42
segons. Els locals, amb veterania i saber fer no van permetre la remontada visitant i es