L’empresa explotadora de l’abocador dels Hostalets donarà explicacions de les males olors aquest proper dilluns

168

Divendres passat, una representació política i tècnica encapçalada per l’alcalde i regidor de Medi Ambient, Gerard Parcerisas, i els regidors Jordi Parcerisas i Xavi Alberich, van desplaçar-se a les instal·lacions de l’abocador per reunir-se amb l’empresa responsable de fer-ne l’explotació i tractar diversos aspectes arrel dels episodis de mala olor que està patint el municipi.

L’empresa Ferrovial va remetre la informació que va enviar fa uns dies en la carta on explicava l’origen dels darrers episodis i calculava que en un màxim de 15 dies estaria resolt. També es va comprometre ha crear un canal més àgil i periòdic per traslladar la informació a l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola per tal que la població disposi de les dades amb les que es treballa en tot moment.

En aquest sentit, dilluns vinent 8 de juny a les 7 del vespre, Ferrovial i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola oferiran un acte públic, d’una hora de durada, a través de videoconferència que s’emetrà en directe per Youtube. Tothom qui ho vulgui pot enviar la seva pregunta a comunicacio@elshostaletsdepierola.cat amb l’assumpte: ‘Episodi mala olor’. De les consultes rebudes sobre els episodis de pudor se’n farà un recopilatori (per no repetir-ne) i es donarà veu a les persones que ho demanin per poder-les fer dilluns en directe.