16.5 C
Igualada
Dimecres, octubre 20, 2021

Leather Química presenta la seva nova gamma de productes sostenibles, Leathertech

Leather Química va néixer al 2005 a Valls, província de Tarragona amb la finalitat de donar servei als adobers de la zona i mercat d’exportació amb productes d’alta qualitat.

El 2008 l’empresa va entrar a formar part del Grup Mathiesen, empresa amb seu central a Xile, líder en el comerç global i en el subministrament de matèries primeres per a la indústria química, plàstics, mineria, materials de construcció, aliments, curtits, nutrició animal, paper i cel·lulosa, entre altres.

Situada a Igualada, en un espai de 5.500 metres quadrats, Leather Química compta amb una depuradora pròpia i ofereix un complet assortit d’especialitats químiques per a la fabricació de curtits.

L’empresa porta anys invertint en I+D+i amb una idea clara sobre el futur de la nostra indústria, basada en l’adaptació i sostenibilitat. Fruit d’aquesta idea, s’ha llançat al mercat la gamma de productes LEATHERTECH, una tecnologia específica per a la indústria del cuir.

Tots els productes Leathertech estan pensats per donar solucions innovadores a les adoberies. La idea és revaloritzar la pell, producte natural i sostenible per definició, invertint en processos més sostenibles, basats en l’economia circular, per a l’obtenció de cuirs més biodegradables i respectuosos amb el medi ambient.

Leather Química són pioners en proposar un procés d’estabilització versàtil, el sistema ER, que permet reduir residus i revaloritzar el cuir abans de l’adobament. I a partir d’ara les seves propostes també es basaran en obtenir cuirs més biodegradables i tecnologies netes.

En ribera treballen per minimitzar l’ús de químics, mitjançant alternatives d’adobament, fent especial atenció a la biodegradabilitat, a l’ús de processos / productes per crust i a l’acabat sense matèries primeres perilloses ni contaminants.

Tot això s’aconsegueix gràcies a la seva gamma de productes clàssics, on treballen amb matèries primeres de proveïdors locals i prioritzen la qualitat.

Leather Química posa a disposició de la indústria dels curtits tot un equip tècnic especialitzat per aplicar les propostes de tecnologia Leathertech i treballar junts en nous projectes que puguin millorar la visió i el futur de la pell en benefici de la indústria i la societat.

Beneficis
• Sostenibilitat
• Tecnologia ecològica
• Biodegradable
• Optimització de costos
• Economia circular

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Observatori Contra l’Homofòbia exigeix explicacions per la denúncia de Teresa Bernadas per un diagnòstic mèdic homòfob

L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha exigit "responsabilitats polítiques" al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i ha demanat que comparegui urgentment per donar explicacions...

Segueixen en marxa les activitats dins de l’Octubre Solidari

L’Octubre Solidari segueix amb les activitats programades al llarg de la propera setmana. Després de la Mostra d’Entitats Solidàries i de les activitats que...

Donatiu de coixins i pròtesis de cotó per a les dones operades de càncer de mama al Consorci Sanitari

El Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha rebut el donatiu d’un centenar de coixins fets per les Artesanas de Corazón de Santa Margarida de...

El CAI queda 4t en la 1a edició de la Copa Catalana de Clubs

L’equip mixt Absolut  del C.A. Igualada Petromiralles, va assolir diumenge passat al matí una molt meritòria 4a posició en la 1a edició de la...

Alumnes de l’Institut Joan Mercader viatgen a Prada de Conflent

La setmana del 4 al 7 d'octubre els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Joan Mercader vam anar a Prada de Conflent durant tres...
Compartir