5.8 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

Parlem Telecom obre botiga a Igualada
P

Publicitat

Igualada és un municipi estratègic per garantir el creixement a l’interior de Catalunya de Parlem Telecom, que està executant un pla d’obertura de botigues a tot el territori valorat en 1 M€ per augmentar la proximitat vers els seus clients. L’operadora de telecomunicacions catalana, que fins fa pocs mesos només comptava amb locals propis a Barcelona, Reus i Lleida, arriba ara amb una botiga física a Igualada, que se situarà en una zona emblemàtica del municipi. Concretament, al carrer de l’Argent, número 11.

Parlem Telecom és una companyia molt arrelada a Catalunya, que fomenta la identitat i la cultura del país i que situa els seus clients al centre de la seva estratègia empresarial. Per tal de generar la màxima confiança i arribar a tothom, especialment a aquells no familiaritzats amb els entorns digitals, l’operadora té previst obrir desenes de botigues durant el període 2021-2022. D’aquesta manera, es busca oferir un servei de proximitat i consolidar l’expansió territorial d’aquesta operadora catalana, que ha aparegut els dos últims anys entre les 200 empreses que més ràpid creixen d’Europa dins del top 1.000 anual que elabora el prestigiós diari Financial Times.

Els clients de Parlem poden gaudir de serveis addicionals en les botigues de l’operadora catalana com, per exemple, descomptes de fins el 20% al contractar una assegurança a la mútua catalana Mussap.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies