20.4 C
Igualada
Dijous, març 23, 2023

L’Aurora impulsa la convocatòria artística “Estrena’t al territori”

El Teatre de l’Aurora, juntament amb altres tres sales de teatre privades del territori, Sala La Planeta (Girona), Sala Trono (Tarragona) i La Mercantil (Balaguer) presenten la convocatòria artística de suport a la producció i gira al territori per a companyies emergents “Estrena’t al territori”. La convocatòria vol impulsar, des del territori, la creació teatral emergent mitjançant el suport a companyies novelles per a la producció i gira de dramatúrgies pròpies.

La convocatòria té com a objectius fonamentals ajudar a les companyies joves en la producció teatral i estimular-los a formar part de la indústria cultural; descentralitzar la producció i generar circuit; potenciar l’activitat teatral privada fora de Barcelona i generar una xarxa entre les sales privades del territori.

La convocatòria està oberta a companyies emergents catalanes que presentin espectacles en qualsevol llenguatge escènic ideats per a espais interiors i que no hagin estat estrenats ni produïts.

Entre les propostes presentades s’escollirà una proposta guanyadora que comptarà amb el suport en les diferents fases de la creació: assessorament, residència tècnica en una de les sales privades del territori i exhibició de dues funcions en cadascuna de les quatre sales.
Les companyies poden consultar les bases de la convocatòria a la pàgina web del Teatre de l’Aurora. El període de presentació de propostes comprèn des del 16 de gener fins al 20 de febrer del 2023.

El projecte compta amb el suport de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i amb la col·laboració de la Nau Ivanow i del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Òdena convoca el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major

Un any més l'Ajuntament d'Òdena convoca el concurs per participar en el disseny del cartell de la Festa Major. Hi poden participar totes les...

El Consorci Sanitari dona un euro per cada professional que s’ha vacunat contra la grip

El Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha fet un donatiu de 444 euros a la Fundació Síndrome de Dravet, en el marc de la...

Vilanova posa en marxa una prova pilot per a fomentar el consum de fruites entre els joves

L’Ajuntament de Vilanova del Camí posarà en marxa una prova pilot per a promoure els hàbits d’alimentació saludables entre el jovent i especialment el...

Últimes notícies