23.6 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

La zona esportiva de la Pobla de Claramunt estarà unificada amb la construcció d’un edifici central

Els principals equipaments esportius amb els quals compta la Pobla de Claramunt estaran connectats a través de la creació d’un edifici comú. Aquest edifici es troba emmarcat en el projecte impulsat des de l’Ajuntament per a reordenar aquest espai amb la voluntat de millorar l’experiència de les persones que en fan ús i potenciar d’aquesta manera l’activitat física i els hàbits saludables entre els poblatans i poblatanes. Actualment, es troba en licitació la redacció del projecte d’aquest nou equipament. Aquest està previst que pugui acollir un servei de restauració que atendrà les necessitats de la piscina durant els estius i de la resta d’equipament durant tot el curs.

Treballant amb els clubs esportius
Els clubs esportius que fan ús de les instal·lacions han estat consultats sobre aquest treball de reordenació i la voluntat és que també puguin exposar la seva necessitat per a definir la futura licitació del servei de restauració. La redacció del projecte suposa un cost de 37.500 euros. A l’últim ple municipal el grup Avancem per la Pobla Junts mostrava el seu rebuig a que la zona esportiva sigui unificada.

La construcció del nou edifici suposarà una inversió entorn dels 300.000 euros que des de l’Ajuntament es treballarà per a finançar a través d’aportacions supramunicipals.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI