La soprano Laia Frigolé i la pianista Lamia Bensmail, al Cicle Música de Primera Fila
L

10 de febrer de 2022

Aquest divendres 11 de febrer el Teatre de l’Aurora presenta un nova proposta del Cicle Música de Primera Fila dintre de la Programació Gener/Maig 2022. Es tracta del concert de la soprano Laia Frigolé i pianista Lamia Bensmail, que oferiran un viatge musical a través de cançons de dones compositores del s.XX en l’estrena d’una obra de l’igualadí Carles Prat.

La soprano Laia Frigolé i la pianista Lamia Bensmail proposen un recorregut per descobrir la cançó del segle XX, en un viatge que s’inicia a França i que acabarà a Igualada mateix. Comença amb música de dones compositores, algunes d’elles poc conegudes però amb un gran talent: Pauline Viardot, Cécile Chaminade, Lili Boulanger, Amy Beach i Elisabeth Maconchy.

I acaba a casa nostra, amb dues estrenes de dos joves compositors catalans: el terrassenc Jordi Cornudella i l’igualadí Carles Prat. S’estrenarà Sóc sols absència de tu…, una cançó de Cornudella sobre text de Maria-Mercè Marçal; i les Cinc cançons de la Lluna al barret, de Carles Prat amb text de Miquel Desclot, que van ser editades per Boileau l’any 2008 però que el compositor ha revisat per a la seva estrena.

Horari i venda d’entrades
El concert de Laia Frigolé i Lamia Bensmail tindrà lloc el divendres 11 de febrer a les 20 h. Les entrades tenen un cost de 12 € i 10€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta