8.7 C
Igualada
Dimecres, octubre 28, 2020

La igualadina Sara Mitjans, campiona de Catalunya U16 en eslàlom

Aquest passat cap de setmana a l’estació de la Vall de Boí, es va celebrar la traca final de la temporada amb més de 200 corredors d’esquí alpí U14/U16 amb el Gegant i l’eslàlom.

El dissabte amb la modalitat de GS, la igualadina Sara Mitjans es va quedar amb “la mel als llavis”, ja que va quedar 4a a 0,15 segons del podi.
I amb un diumenge d’infart, la Sara es va proclamar Campiona en fer a la primera màniga 1a, i a la segona màniga 2a, i el total de cursa 1a.
Dilluns es va celebrar el paral·lel amb les millors 16 de Lliga on la Sara va ser eliminada a vuitens de final.

Grans resultats aquesta temporada, que porten a l’optimisme de poder afrontar la temporada vinent ja a Juvenils. Això sí, la temporada vinent ja comença aquest final de primavera per començar a tenir un fons físic correcte per les carreres que comencen el mes de desembre.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Tous suspèn la Festa Major davant l’agreujament de la situació sanitària

Sant Martí de Tous no podrà celebrar enguany la Festa Major, prevista pels caps de setmana del 7, 8 i 14 i 15 de...

Religió a l’escola?

M’ha sorprès la notícia que en alguns centres públics d’educació s’impartirà l’assignatura de religió islàmica. Probablement aquest fet portarà polèmica. En realitat no pretenc...

La còmedia de Pere Riera “La dona del 600”, aquest diumenge a l’Ateneu

El Teatre Municipal l’Ateneu presenta aquest diumenge, 1 de novembre, a les 19 hores, l’obra 'La dona del 600', escrita i dirigida per Pere...

La Pobla de Claramunt estableix una congelació generalitzada d’impostos

Davant dels efectes socials i econòmics derivats de la pandèmia, l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha aprovat les seves ordenances fiscals per l’any...

Nova campanya de promoció d’Igualada Comerç fins a finals d’any

Els darrers mesos s’ha estat preparant una ambiciosa campanya de dinamització i promoció permanent fins a finals d’any i constant del comerç per part...
Compartir