La igualadina Anna Noguera, guanyadora de la mitja marató de Sitges

17 de gener de 2018

La triatleta del CAI Triatló Petromiralles Anna Noguera, va assolir el triomf absolut en la general femenina de la 35ª Mitja Marató de Sitges, disputada conjuntament amb la 7ª edició del Quart de Marató, sobre les distàncies de 21.097 m. i 10.500 m. respectivament, amb una multitudinària participació diumenge passat.

En la Mitja Marató, Anna Noguera assolia el 1r lloc fem. amb un registre de 1h. 21m. 13 seg., marca personal de l’igualadina, entrant en 69ª posició general en la prova. Cal ressaltar també la 5ª posició en la general masc. del triatleta del CAI Triatló Petromiralles Daniel Baraldés, amb 1h. 12 min. 26 seg.  El guanyador absolut masc. va ser Xavier Tomasa – C.M. Sigueme – amb 1h. 10 min. 40 seg.

Hi participaren 13 atletes, triatletes, i corredors del CAI Popular, membres del C.A. Igualada Petromiralles, 9 en la Mitja Marató, i 4 en el Quart de Marató. Pel que fa al Quart de Marató, va sobresortir el 68è lloc general de Carles Riba, amb 44’28”. Els guanyadors del Quart foren Dani Serra – C.A. Canyelles – amb 34m. 29 seg., i Giulia Rigodanza – BC Team – amb 41m.. 38 seg.