Llegir el teatre, el nou club de lectura de la Biblioteca
L

17 de gener de 2018

La Biblioteca Central d’Igualada estrenarà el mes d’abril «Llegir el teatre», un nou Cub de lectura que posa en marxa amb la col·laboració del Teatre de l’Ateneu i el Teatre de l’Aurora. Les inscripcions ja són obertes i els participants es trobaran per comentar llibres basats en les obres que es programaran en aquestes sales igualadines. És previst fer quatre trobades a l’any per comentar els llibres, i anar a veure després les obres en qüestió. A més, els lectors que formin part del club tindran un descompte en el preu de les entrades.

La primera cita serà el dimecres 4 d’abril a les 7 de la tarda amb la lectura de «La visita de la vella dama: una tragicomèdia», de Friedrich Dürrenmatt. I aquell mateix diumenge 8 d’abril a les 7, al Teatre Municipal L’Ateneu, els participants podran anar a veure la versió que n’han fet els Farrés Brothers i cia, amb Vicky Peña dalt l’escenari fent de vella dama. El mes de maig serà el torn de llegir i veure Shakespeare, amb la lectura d’«Othello», que es comentarà el 9 de maig i s’anirà a veure al Teatre de l’Aurora el divendres 11 de maig a les 9 del vespre.

Aquest nou club neix amb ànims de fomentar la lectura de textos teatrals clàssics, que sovint ens arriben renovats o reinterpretats. Alhora, es persegueixen objectius com divulgar la lectura d’un tema minoritari de manera amena, promoure un espai per al debat i la reflexió, guanyar nous lectors i dinamitzar la Biblioteca i el seu fons, en aquest cas concret el d’obres teatrals.

La coordinadora i moderadora del club és Dolors Palomas i les inscripcions ja es poden fer a la segona planta de la Biblioteca.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?