La igualadina Anna Noguera acaba 10a en el campionat del món de triatló

14 de juliol de 2018

Anna Noguera va acabar en desena posició en el campionat del món de llarga distància que es disputava avui a Fyn, Dinamarca. La igualadina va finalitzar el recorregut de 3 km nedant, els 120 km en bici i els 30 km corrent amb un temps de 6 hores 15 minuts i 47 segons, quedant-se a 25 minuts de la guanyadora, la danesa Helle Frederiksen.

En declaracions a La Veu, Noguera es mostrava “molt contenta contenta amb el resultat perquè no esperava estar tant endavant” i afegia que “he pogut treure tot el rendiment que tinc ara mateix i crec que aquest desè lloc és un premi per mi i una motivació per seguir entrenant”.

La igualadina, destacava la dificultat del tram aquàtic, ja que estava ple de meduses “que per sort no ens van picar” i l’aigua estava molt bruta. Aquest fet, va provocar que tingués dificultats per ingerir menjar durant els 120 km en bicicleta, però tot i això les sensacions en aquest sector també van ser positives. Finalment en els 30 km de cursa, l’Anna Noguera ha pogut mantenir la 10a posició que ocupava a l’inci d’aquest últim tramb de la prova i s’ha quedat a poc més d’un minut d’una vuitena posició que ha lluitat fins el final però no ha pogut aconseguir.

Després del seu primer campionat del món, l’atleta s’agafarà uns dies de descans per després tornar a entrenar i preparar-se pels campionats d’Espanya que es celebraran a finals d’agost a Pontevedra.