8 de gener de 2019

La Fira del Camí Ral de Vilanova arriba aquest diumenge a la 21a edició

L’anomenat Camí Ral, al seu pas per Vilanova del Camí, esdevindrà, un any més, escenari firal amb motiu de la Festa Major d’Hivern del municipi. Des de Promoció Econòmica han organitzat, un any més, la Fira del Camí Ral que es celebra entorn de Sant Hilari, patró local. Serà aquest diumenge, 13 de gener, en què la fira arribarà a la 21a edició i ocuparà de nou la Plaça Major i els carrers Major, Onze de setembre, Santa Llúcia i la plaça del Mercat, en una jornada que començarà cap a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 20 del vespre.

A banda de les parades amb productes alimentaris i artesanals com ara el pa, els formatges, els embotits, les joguines de fusta o els elements decoratius, també hi haurà una mostra d’oficis, així com la V Mostra d’Artesans locals.

Un dels primers actes serà la missa en honor del patró vilanoví, Sant Hilari, a les 11 del matí a l’església, però al llarg del dia no hi faltaran les atraccions i activitats infantils i familiars.

Entre els atractius de la Fira d’enguany, podrem trobar personatges fantàstics com una ronda de mercenaris de la mort. A dos quarts de 12 del migdia es farà una cercavila amb els Diables Cabrons de Vilanova; a dos quarts de dues del migdia i a dos quarts de set de la tarda, lluita de guerrers; també hi haurà doble horari (a les dues i a dos quarts de sis) per a l’escola de petits cavallers. L’agenda d’actes culminarà amb el conte teatralitzat, a un quart de set de la tarda.

Sant Hilari, la Festa Major d’hivern de Vilanova del Camí
La Fira és un dels plats forts de la Festa Major d’hivern, però el dissabte dia 12 es celebra la festa en honor del patró del municipi: Sant Hilari. De la mà de Cultura, a les 12 del migdia es farà el lliurament de premis del concurs de foto poemes de Sant Hilari, a Can Papasseit. I sense deixar el centre polivalent, a les sis de la tarda, es farà la presentació del llibre: “Història il·lustrada de Vilanova” dels autors locals Xavier Bermúdez i Sílvia Marín amb les il·lustracions de Domingo López.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: