6.513€ a la Llar del Sant Crist gràcies a la Revista Solidària de La Veu

46

La Revista Solidària de La Veu permetrà aquest any una donació de 6.513€ a la Llar del Sant Crist. El passat mes de desembre, La Veu de l’Anoia va oferir als seus lectors una revista especial dedicada íntegrament a la història i funcionament d’aquest espai, de gran vàlua per la funció social que realitza per a la ciutat, però també d’una important referència arquitectònica.

Com ja ha succeït en ocasions anteriors amb les revistes dedicades a Càritas i Apinas, els ingressos derivats de la publicitat dels anunciants a la revista solidària es deriven a una entitat o institució sense ànim de lucre que realitzi una funció social per als igualadins i anoiencs. Aquesta iniciativa ha comptat, en les tres edicions de la Revista Solidària, una gran acceptació entre les empreses i comerços de la comarca, als quals agraïm des de La Veu la seva participació.

En les properes setmanes, es farà l’entrega oficial del donatiu a les Germanetes dels Ancians Desemparats, que tenen cura de la gestió d’aquest espai residencial.