5.6 C
Igualada
Dissabte, febrer 4, 2023

La distribuidora igualadina Primeras Marcas, premiada com la millor d’Espanya

VIII Premis Empresarials MVD.jpg

La VIII entrega dels prestigiosos “Premios Empresariales de Mercados del Vino y la Distribución” reconeix a Primeras Marcas, distribuïdora igualadina de marques Premium de beguda ubicada en el polígon industrial de Les Comes, com la millor Distribuïdora Independent del estat espanyol del 2014.
El guardó va ser recollit per per Laia Rosal, Consellera Delegada de l’empresa, que distribueix a tot el territori nacional les millors marques de vins, espirituosos, generosos i champagnes del món. Entre ells es troben el prestigiós champagne Louis Roederer Cristal, el vi Chateau Petrús o el whisky Glenfarclas, una de les poques destil·leries que continuen sent independents i familiars.
Entre les premiades, a més de la importadora Primeras Marcas, van ser reconegudes unes altres empreses de renom com El Corte Inglés o el Grupo Freixenet S.A. La gala va comptar amb la presència de personalitats com la del President de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, o la de la Ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, en un acte solemne que va tenir lloc a la Real Casa de Correos de Madrid, seu de la Presidència de la Comunitat de Madrid.
Els “Premios Empresariales de Mercados del Vino y la Distribución” estan promoguts per Contenidos Económicos Verticales, editora de la publicació espanyola de referència Mercados del Vino y la Distribución. Amb motiu d’aquesta celebració, es va aconseguir reunir a Madrid en un esdeveniment d’allò més singular a productors, distribuïdores, administracions públiques i mitjans de comunicació, i reconèixer la tasca desenvolupada pels productors i distribuïdores espanyoles.
Primeras Marcas SA és una companyia distribuïdora d’espirituosos, generosos, vins i Champagnes, que comercialitza marques premium de beguda, nacionals i internacionals en tot el territori espanyol.
L’empresa compta amb una àmplia gamma d’exclusives referències de la més alta qualitat amb la finalitat de satisfer els coneixedors més exigents. En el seu catàleg destaquen marques familiars, centenàries i de reconegut prestigi internacional, els propietaris de les quals han mantingut el mateix esperit del bon fer a través de generacions. A més, amb més de 30 anys d’experiència, Primeras Marcas posseeix una àmplia xarxa de distribució nacional i un excel·lent servei.

Compartir

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies