Igualada viurà un Sant Jordi molt cultural amb rècord de parades a Cal Font

21 d'abril de 2023

Aquest Sant Jordi hi haurà més parades que mai a la Plaça de Cal Font d’Igualada. Entre llibreries, floristeries i associacions i entitats la Diada comptarà amb més d’una seixantena d’estands que durant tot el diumenge, 23 d’abril, ompliran d’activitat el centre de la ciutat.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat del regidor de Promoció de la Ciutat, Miquel Vives i de l’impulsor de la parada d’autors anoiencs, Javier Fernández, ha presentat aquest dimecres els detalls de la diada d’aquest proper diumenge.

Marc Castells ha posat en valor, un any més, la diada de Sant Jordi que és un dels moments més importants de la cultura del nostre país. En el seu parlament l’alcalde ha animat a tots els igualadins i igualadines “a participar de la festa, a gaudir i a passejar pel centre de la ciutat, al costat de la biblioteca Central que serà, una vegada més, un dels emblemes de la festa a Igualada”. Castells ha esperonat, també, “a donar suport als autors locals i a les llibreries i floristeries de la ciutat en un dia tant important per elles com és la Diada de Sant Jordi”.

El Regidor Miquel Vives ha recordat que els parades seran a cal font a partir de les 9 del matí i fins les 21h.

A banda de les parades de llibres i roses hi haurà estands dels mitjans de comunicació des d’on Radio Igualada i Canal Taronja realitzaran els seus programes especials de la Diada de Sant Jordi.

A més a la parada d’Òmnium Cultural, igual que a la resta del país, hi haurà activitats amb conta contes i un taller de roses. L’editor Javier Fernández, impulsor des de fa anys de la parada d’autors locals a la Diada de Sant Jordi d’Igualada ha posat en valor aquesta activitat que “després de sis anys ja s’ha consolidat com un aparador de les obres que fan escriptors i escriptores i il·lustradors i il·lustradores de la comarca”. Fernández, a més ha remarcat que fruit d’aquestes trobades “ja han sorgit diversos treballs fruit de les sinergies que es provoquen en les trobades de cada any durant la festivitat de Sant Jordi”.

Durant la Diada la Plaça de Cal Font comptarà amb l’amenització de l’Agrupació Sardanista d’Igualada que farà una ballada de Sardanes, una cantada de Caramelles a càrrec del Cor d’Homes d’Igualada i una ballada de Swing.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari