2 de març de 2019

Igualada Som-hi es presenta com la candidatura que vol “treballar amb un somriure per la ciutat”

Igualada Som-hi, la candidatura encapçalada per Jordi Cuadras i que compta amb el suport del PSC, Comuns i Igualada Oberta va fer ahir divendres al vespre al presentació del seu equip. L’auditori del Museu de la Pell estava ple de gom a gom per escoltar la proposta d’aquest nou equip, que vol rememorar l’època de l’Entesa per Igualada, amb una candidatura que es defineix com a “progressista i d’esquerres”.

Més enllà de criticar els vuit anys de Marc Castells com a alcalde de la capital de l’Anoia, que Cuadras va qualificar de “caducat i amb manca de rumb des de fa 8 anys”, l’alcaldable de la candidatura va fer un esforç per mostrar Igualda Som-hi com una plataforma optimista i amb vocació de servei per Igualada. “Volem passar-nos-ho bé, i treballar per la ciutat que estimem amb un somriure”, explicava Cuadras davant l’auditori.

En el seu discurs, Jordi Cuadras va fer una aposta per tres àmbits concrets: planificació urbanística, comunicacions i reactivar la Mancomunitat de la Conca d’Òdena. “Si la Conca va bé, Igualada va bé i a la inversa”, destacava el periodista. Cuadras també va posar èmfasi amb la diversitat de la seva plataforma, integrada per “igualadins i igualadines joves i grans, del nord, sud, est i oest de la ciutat, que estimen la ciutat de maneres diverses”. El cap de llista d’Igualada Som-hi es va mostrar optimista respecte a les opcions de victòria de la seva candidatura, “entre tots farem possible un programa electoral guanyador que abraci i interpel·li al conjunt d’igualadins i igualadines.

Abans de la intervenció de Cuadras, també van tenir algunes paraules altres membres de la candidatura d’Igualada Som-hi com Manel Pla, Marta Comas, Rafa Moya o Clara Casares.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: