Igualada se suma aquest divendres a la solidaritat amb el Sopar Groc

104

L’organització del Sopar Groc Solidari que se celebrarà aquest proper divendres 8 de juny al Museu de la Pell d’Igualada està satisfeta del ritme de venda dels tiquets, que ja superen els dos-cents, i espera cobrir abans de divendres les 350 places disponibles per al sopar, que té com a finalitat recaptar fons per als familiars de presos i exiliats.

El Sopar Groc Solidari és una iniciativa d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana i compta amb el suport del Casal Popular El Foment i amb la col·laboració desinteressada de més de quaranta voluntaris que faran possible el transcurs de l’àpat. Els quatre xefs igualadins encarregats de dissenyar i elaborar el menú –Joan Fontanella, Josep Hernández, Joan Boix i Oriol Càlichs- també han treballat desinteressadament, així com diversos proveïdors.

L’objectiu és que la major part dels diners recaptats amb la venda de tiquets es puguin destinar a l’Associació Catalana pels Drets Civils que agrupa familiars de presos polítics i exiliats. En nom de l’Associació serà present a l’acte Ferran Civit, company de Meritxell Serret, i també hi assistiran el vicepresident de l’ANC Pep Cruanyes, la vicepresidenta d’Òmnium Marina Llansana i diverses autoritats com l’alcalde d’Igualada Marc Castells, la Consellera de Salut Alba Vergés i la diputada al Congrés Carolina Telechea, entre d’altres. El sopar comptarà amb diversos parlaments i amb l’actuació musical de l’artista igualadina Adriana Muntané.

Els tiquets del Sopar s’han d’adquirir prèviament al Casal Popular El Foment d’Igualada per un preu de 25€ i es pot escollir entre menú vegà o menú normal.