9 de juliol de 2021

Humans de l’Anoia: Stan De Zoysa

STAN DE ZOYSA

Soc Stan De Zoysa, tinc 40 anys. Originalment d’Sri Lanka. Soc pare de dos nens, la Mireia i el Xavier. Visc a Catalunya des de fa 20 anys i a Igualada des de fa 10 anys juntament amb la meva parella i fills.

Treballo en el sector de l’automoció com a enginyer de logística des de fa 15 anys.

Dedico el meu temps lliure a la fotografia documental realitzant projectes fotogràfics pel món. Segueixo treballant la major part dels meus projectes en fotografia analògica, revelant i imprimint a casa.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Igualada implementa educació de fotografia analògica en els seus instituts on alumnes poden aprendre la fotografia analògica i les tècniques de la cambra fosca.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta