26.7 C
Igualada
Divendres, juliol 30, 2021

El concert dels Stay Homas donarà el tret de sortida a l’Anòlia

Demà dissabte, en el marc de l’European Balloon Festival, tindrà lloc, al Parc Central, el primer dels concerts de l’Anòlia d’aquest any, de la mà dels Stay Homas. El concerts continuaran a partir de dimecres dia 14 i canviaran d’ubicació: seran al pati del Museu de la Pell i començaran a les 10 del vespre.

L’espai on es faran els concerts permetrà fer un tancament perimetral, control d’accés i hi haurà assignació prèvia de seient per tal de mantenir la distància de seguretat entre grups de convivència, amb un aforament màxim de 500 localitats.

Durant els concerts caldrà portar posada la mascareta en tot moment i es recomana arribar-hi amb 20 minuts d’antelació per evitar dues i regular el control d’accés.
El dimecres 14 de juliol podrem escoltar El Pa de cada dia, un duet de la capital de l’Anoia que combina el rap, la cançó i el reggae. Nascuda en ple confinament, Aimar i Dreuan defineixen la seva proposta com a ‘hip-hop sense gluten’. El grup combina lletres de crítica social i esperit constructiu com “Em pregunto” amb sàmplers de “Què volen aquesta gent?”.

A continuació, a les 11, serà el torn de Clara Peya, artista empordanesa que protagonitzarà la primera nit presentant Perifèria (Vida Records, 2021), un àlbum d’onze peces que explora els espais buits a través del pop electrònic minimalista i detallista en què reivindica els marges de la societat, amb una banda de luxe i la veu d’Enric Verdaguer ‘Henrio’.

El dijous 15 de juliol serà el torn de Paunezz, músic igualadí que presentarà EP#1 (Segell Microscopi, 2021), un àlbum curt i que amb un estil situat a mig camí entre el pop d’autor i la música electrònica evoca la nostàlgia i fins i tot la tristesa, amb arranjaments lànguids i una especial cura pels sons subtils.

En acabar el concert de Paunezz, pujarà a l’escenari de l’Anòlia la Suu per mostrar el seu peculiar univers musical, en el qual cobraran força alguns dels temes de l’últim disc, Ventura (Halley Records, 2020). A través de les seves heterogènies peces de pop d’autor, l’artista barcelonina oferirà una proposta musical que no deixarà indiferents els espectadors.

La resta de concerts que es podran escoltar seran el divendres 16 de juliol a càrrec de Red Pèrill i el Pony Pisador i el dissabte 17 tindrà lloc el concert de clausura, que en aquesta ocasió comptarà amb la música de Blaumut.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Pobla dona un nou impuls a l’activitat de la seva gent gran

A partir d’aquest mes de setembre l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt incrementarà les actuacions que realitza al voltant de l’envelliment actiu a través...

Racons de l’Anoia: Pujalt

El terme de Pujalt, de 31,43 km2 d’extensió, és al sector de ponent de l’altiplà de Calaf, al límit nord de la comarca de...

A propòsit d’una notable Exposició: “Natura viva”, de Carlota Delgar, a Igualada

Nascuda a l’osonenca Manlleu i instal·lada al cap d’uns anys a Els Hostalets de Pierola, Carlota Delgar se’ns presenta com una dona activa i...

Igualada tindrà les zones blaves gratuïtes durant tot el mes d’agost

Aquest any durant tot el mes d’agost la zona blava de la ciutat d’Igualada serà gratuïta. L’1 de setembre es tornarà a activar. L’ajuntament...

L’editorial: Ha tornat el foc

De nou l’Anoia ha tornat a ser assolada pel foc. Aquesta vegada a Bellprat, Santa Maria de Miralles i Sant Martí de Tous, que...
Compartir