27.7 C
Igualada
Divendres, maig 27, 2022

Humans de l’Anoia: Francina Boncompte Beltran

FRANCINA BONCOMPTE BELTRAN

Estic casada amb el Joan que és de Sant Cugat del Vallès, tenim dues filles, la Gala i l’Anna. Em considero una apassionada del món de les vendes i el tracte directe. A la meva trajectòria professional he treballat com a responsable de departaments comercials. Sempre he sapigut que volia dedicar-m’hi, de fet ja ajudava de ben petita a la meva mare a vendre camises els caps de setmana. El que va començar com un joc per a mi, ha esdevingut la meva professió. Ara fa dos anys que treballo per al diari La Veu de l’Anoia com assessora d’estratègies de comunicació i màrqueting. També vaig estar 13 anys a la Fira d’Igualada i quan va haver-hi la bombolla immobiliària vaig treballar al sector immobiliari. Tinc la gran sort d’haver viscut i treballat del que m’agrada sempre a la meva ciutat i poder posar-me a la motxilla centenars de contactes d’empreses de la comarca que agraeixo molt. Durant el meu temps lliure aprofito per poder estar al màxim amb la meva família i els amics. Poder organitzar escapades, rutes gastronòmiques i viatges.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
que som un referent d’empreses industrials i comerç a la comarca, que faci baixar l’atur i també que es puguin donar més oportunitats als joves per tenir la feina aquí.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Natures”, d’Enric Mir: una admirable mostra pictòrica amb ànima

Aquests dies, a la Sala Municipal d’Exposicions, la mostra pictòrica “Natures”, amb quasi una vintena de quadres a l’oli, pintats sobre las suports de...

Aquest diumenge tindrà lloc la II Mostra de Productes del Parc Agrari a Rubió

Aquest proper diumenge i coincidint amb la festa major de Rubió, la localitat acollirà a la plaça de l’ajuntament -al costat del Castell-, la...

Demanda de l’Ateneu al llogater del Pub Acústic per no deixar el local

La junta de l’Ateneu Igualadí ha presentat aquesta setmana una demanda judicial contra el llogater del Pub Acústic, situat en el mateix carrer Sant...

Igualada encara la recta final de l’Anella Verda

Un dels projectes de més interès del govern municipal d’Igualada en els darrers anys, l’Anella Verda de la ciutat, entra en la seva recta...

L’editorial: Una comarca segura?

Darrerament, s’ha fet habitual llegir notícies derivades d’allò que es malacostuma a anomenar en l’argot periodístic “fet divers”, un sinònim dels “successos” de tota...
Compartir