4 de juny de 2021

Humans de l’Anoia: Esther Sabaté Pérez

ESTHER SABATÉ PÉREZ

Nascuda i resident a Vallbona d’Anoia, vaig estudiar el grau superior de música a l’ESMUC en l’especialitat de pedagogia de l’instrument.

Des que vaig acabar la carrera soc professora en dues escoles de música de la comarca i membre del quartet de saxos @Limnosquartet.

Gràcies a la meva professió, músic i docent, he pogut viatjar arreu. Des de concerts en indrets com Colòmbia, Estrasburg,… fins a San Francisco (Califòrnia) on m’he format en la metodologia Orff d’educació musical.

Després d’haver cursat el màster en musicoteràpia, em va sorgir la possibilitat de desenvolupar un projecte d’educació en l’alimentació per a infants amb sobrepès i/o obesitat. Aquest es va dur a terme juntament amb el CAP de Piera i va ser reconegut per la Generalitat.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
A partir del curs vinent, les escoles de primària i secundària de la comarca recuperen totes les hores de docència en les àrees artístiques (música i plàstica) equiparant-les en importància a la resta d’assignatures.”

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: