Un article de
Redacció

El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.

12 de febrer de 2020

Hamburgueses vegetals al PFI

Un article de

La setmana passada tocava estudiar els llegums al Programa de Formació i Inserció (PFI) de l’Escola Pia. A classe la Rut va portar diferents tipus de llegums dins d’unes bosses i de manera experimental els alumnes van poder veure els diferents colors, formes i textures i posar nom a allò que desconeixien.

Després d’explicar-los els diferents beneficis i maneres de cuinar-los van anar a la cuina a fer hamburgueses de llegums.

L’hamburguesa sempre ha estat associada a la carn i en menor mesura al peix però ara, els nostres alumnes ja saben que a finals del segle passat es van començar a elaborar les primeres hamburgueses vegetals: de quinoa, de cigrons, de llenties, de pèsols o tofu.

Una pràctica interessant i a la vegada innovadora per a la majoria dels alumnes que quan van provar les hamburgueses de llegum van descobrir nous sabors i textures diferents de les hamburgueses que estaven acostumats.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada:

Et recomanem×