17.1 C
Igualada
Dissabte, 23 setembre 2023

Un article de

El Ple de Calaf aprova la revisió del contracte amb Aigües de Manresa
E

El dilluns 10 de febrer es va realitzar el Ple ordinari de l’Ajuntament de Calaf on es portaven a votació 11 punts a l’ordre del dia. L’equip de govern va entrar amb caràcter d’urgència un punt on constatava la necessitat de procedir a fer una revisió d’ofici del contracte de l’aigua amb Aigües de Manresa i la declaració de la nul·litat de mitjà propi. L’alcalde va justificar la urgència després que la Comissió Jurídica Assessora (CJA) de la Generalitat fes arribar el passat dijous 6 de febrer al consistori un informe favorable sobre la nul·litat de ple dret del contracte entre l’Ajuntament de Calaf i Aigües de Manresa.

Junts per Catalunya-Calaf es va abstenir argumentant que no sabien quina era la intenció de l’Ajuntament a partir d’ara i el GiC-VV va votar-hi en contra perquè consideren que ara mateix el municipi té problemes més importants amb l’aigua, després de l’últim incident amb els nitrats.

La intenció de l’equip de govern és “establir una futura relació amb Aigües de Manresa basada en la confiança mútua, el control de les decisions i el coneixement de la xarxa per part de l’Ajuntament. Si no fos possible, assumirem la gestió directa de l’aigua”, va afirmar l’alcalde.

La resta de punts que es van aprovar al Ple van ser la sol·licitud de cessió del tram de la Carretera B-300, aprovació de la gestió del padró informatitzada per part de la Diputació, conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i els Servei Català de Trànsit per infracció de les normes de circulació en vies urbanes, declaració d’especial interès i utilitat municipal de l’activitat econòmica de la finca de Cal Matrícules, adhesió a l’Associació de Municipis Catalans per a la recollida selectiva porta a porta, aprovació inicial de l’Ordenança Municipal reguladora de la neteja de tancament de solar si terrenys i de la pavimentació i rebaix de voreres.

Compartir
Article anterior
Article Posterior
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Portada | 📰Ja pots consultar la portada d'aquesta setmana de l'edició en paper de La Veu de l'Anoia👉 https://ow.ly/12ww50POliU

📽️ Has vist el videoresum del concert de cloenda del 40 aniversari de La Veu de l'Anoia? 🎶 No t'ho perdis i fes play! 👉