27 de juny de 2024

El festival de Llegendes escalfa motors amb “Llegendes al territori”

Festival de Llegendes. Llegendes al territori

El Festival de Llegendes de Catalunya torna amb força per celebrar la seva 15a edició del 4 al 7 de juliol a Sant Martí de Tous. Un any més, els carrers i les places del petit poble de l’Anoia s’omplirà de màgia i històries encisadores. En total, seran més de 40 propostes per a tots els públics; teatre, dansa, música, titelles, presentacions de llibres, narració oral, la retransmissió d’un programa de ràdio en directe i cinema. Tot inspirat en llegendes i històries populars.

En la mateixa línia de crear vincles amb el territori, l’any passat el DeLlegendes va fer un pas més enllà i va crear el “Llegendes al territori” que repeteix també aquesta any.
“Llegendes al territori” és una ampliació de la programació que s’avança uns dies per oferir un tastet del festival als petits municipis veïns d’Argençola i Bellprat.
Així, el municipi d’Argençola acollirà un tastet de llegendes el dissabte 29 de juny amb l’espectacle “Una carretada de llegendes” de la companyia La Guilla Teatre. El diumenge 30 de juny, el DeLlegendes estarà a Bellprat amb l’espectacle musical “Ball Folk del Pirineu”, un concert i ball de música tradicional del Pirineu amb el Trio Daura.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: