L’Events CB Igualada tanca temporada com a local amb victòria contra el Manresa CBF (50-40)

Inici del partit entre l'Events CB Igualada i el Manresa.
2 de maig de 2024

L’Events CB Igualada va acomiadar la temporada com a local amb una victòria de prestigi contra les jugadores del Manresa CFB (50-40), el tercer classificat de la lliga, el passat 27 d’abril. Amb aquesta victòria, les de Raül Caballero allarguen una ratxa de cinc triomfs consecutius i se situen a la setena posició de la Super Copa.

El partit va començar amb falta d’encert en els dos costats de la pista, tancant el primer quart amb un 9-9. Durant el segon període, la tònica del partit va canviar en favor de les blaves. A través d’atacs alegres i sòlides defenses, les de la capital de l’Anoia es van avançar amb rapidesa, arribant a la mitja part amb un 24-17 molt favorable.

La represa, però, va suposar un nou gir de guió en favor de les manresanes. Les del Bages van marcar el ritme i van aconseguir igualar el partit. Va ser llavors quan es va produir la reacció de les blaves, que van recuperar la iniciativa per establir una distància de 8 punts al final del 3r quart, 39-31.
En l’últim quart, la igualtat va ser màxima fins que els triples exteriors de les jugadores igualadines van decantar el partit, establint el 50-40 final al marcador.

El darrer partit de la temporada, contra el cuer

Les blaves disputaran aquest dissabte 4 de maig a les 17:45h el darrer partit de la temporada contra el CB Prat, cuer de la competició. Es tracta d’un partit sense trascendència pel que fa a la classificació, però les igualadines volen acabar la temporada fent un bon paper i allargant la ratxa de victòries, certificant una temporada amb més victòries que derrotes.