23 de juliol de 2020

Es talla el pas als vianants al marge esquerre del parc fluvial de Vilanova per les obres del col·lector de l’ACA

Aquest dimecres, s’han iniciat els treballs de tancat i senyalització de les obres de l’ACA al Parc Fluvial de Vilanova del Camí. S’ha procedit al tancament de la zona al pas dels vianants per començar les obres de reposició del col·lector en el marge esquerre del riu.
Mentre durin les obres, que es preveu que s’allarguin uns cinc mesos, quedarà prohibit el pas de vianants per aquest camí. Concretament, entre el pont de Can Titó i el carrer Alfons XIII, degut al gran volum de terres que s’han de retirar per col·locar la canonada.

L’actuació contempla la construcció d’un nou col·lector circular de 1.200 mm paral·lel a l’actual col·lector de 279 metres de longitud. També està prevista la construcció de tres noves arquetes registrables, dues de les quals es connectaran a les arquetes existents de manera que formaran dues noves cambres, una que repartirà l’aigua en els dos col·lectors (el nou i l’antic) i una altra que recollirà les aigües d’aquests dos i els conduirà cap al col·lector original.

L’obra forma part del projecte constructiu del col·lector del sistema de sanejament d’Igualada i té un pressupost superior al milió d’euros.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: