Es doblen els morts per coronavirus a la residència de Capellades, que ja en suma 12

2917

La situació a la residència de Capellades segueix empitjorant. Segons avança aquest migdia el programa Planta Baixa de TV3 ja són 12 les persones mortes per coronavirus a la Fundació Privada Consorts Guasch. Així doncs, des de dimecres passat, quan es va anunciar que 6 dels residents havien perdut la vida, en aquests últims cinc dies la xifra s’ha doblat fins arribar a les 12 persones mortes.

Segons informa el Planta Baixa, fonts de la residència qualifiquen al situació de “crítica” i expliquen que ja hi ha una planta d’aquesta residència dedicada exclusivament a les persones que han donat positiu per COVID-19 i les persones que encara no han donat positiu però que en tenen els símptomes.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Capellades ni la residència s’ha fet cap nou comunicat. De moment, l’única nota pública va ser del passat dimecres, quan es van anunciar els sis primeres morts. En el comunicat s’explicava que “els usuaris de centre de dia ja es van enviar a casa seva a l’inici de les mesures de prevenció del coronavirus i es van prohibir les visites de familiars de les persones internes”. A més, afegien, “cada dia es comunica amb tots els familiars dels interns per informar-los del seu estat de salut”.