Els globus de l’EBF s’enlarien des de diferents espais d’Igualada

70

Aquest divendres al matí ha tingut lloc el Vol de Ciutat, on més d’una vintena de globus s’han enlairat des de diferents punts cèntrics d’Igualada, com la plaça de l’Ajuntament i la plaça de Cal Font, a més del camp de vol del Parc Central. Aquest vol és un dels més especials de l’European Balloon Festival, ja que permet als espectadors veure els globus des de la finestra o el terrat de casa, entre els carrers de la ciutat.

Per tercer any, coincidint amb l’European Balloon Festival al Parc Central, aquest divendres  a partir de dos quarts de sis de la tarda, se celebrarà una Festa Infantil que inclourà activitats  familiars i l’animació de la Companyia la Belluga. La jornada comptarà amb bombolles gegants, girafes de roba de 3 metres d’alçada, tallers de maquillatge i la presència dels esmolets. Un cop s’hagin enlairat els globus participants en el segon vol de tarda del festival, actuarà la companyia la Belluga amb el seu espectacle “Paüra”, en una cita que espera congregar un nombrós públic familiar.

Night Glow i concert de JoKB i Oques Grasses
La nit de demà dissabte dia 13 de juliol tindrà lloc l’encesa nocturna de globus Night Glow, l’acte més multitudinari del festival, que cada any concentra milers d’espectadors al Parc Central. Enguany els globus il·luminats per dintre aniran acompanyats només de música, ja que la normativa impedeix realitzar l’espectacle pirotècnic que es feia habitualment a causa de la proximitat amb una nova benzinera.

Per cloure la nit del dissabte tindrà lloc al mateix escenari del Parc Central els concerts dels grups JoKB i Oques Grasses, en el marc del festival Anòlia. Prèviament i com cada any, la mateixa tarda de dissabte, hi haurà tot un seguit d’activitats familiars a la Fun Zone de l’Avinguda Catalunya, a partir de les 18h, amb jocs gegants, inflables i llits elàstics, entre d’altres. Just abans del NightGlow tindrà lloc la gala d’entrega de premis als pilots guanyadors.

Una quinzena de foodtrucks i diverses barres de restauració oferiran menjar als milers d’assistents, i l’organització convida també a tothom qui ho vulgui a portar-se el pícnic de casa per sopar, i gaudir d’una vesprada a l’aire lliure, que estarà amenitzada pel presentador-showman Pep Callau.