El primer premi d’El Niño, venut a Vilanova del Camí

1042

Amb el sorteig de la Loteria del Nen 2020 es posa fi a les festes nadalenques d’aquesta temporada. El nombre més esperat, el del primer premi, ha estat el 57342, que deixa una pluja de milions per tot Espanya i un dels llocs agraciats ha estat Vilanova del Camí, en concret, l’administració de loteria del carrer Jaume Balmes.

Dos milions d’euros a Vilanova

En concret, des de l’Administració de Loteria número 1 de Vilanova, que regenta la família Vich, ens explicaven, plens d’eufòria, que “hem venut tota una sèrie del primer premi. En total, 10 dècims, la qual cosa suposen 2 milions d’euros”.

Entre els llocs agraciats també es troben Lleida, Albacete, Madrid, Torrejón de Ardoz (Madrid), Mollet de l’Vallès (Barcelona), Pineda de Mar (Barcelona), Tarancón (Conca), Lleó, Quintanar de l’ ordre (Toledo), Vila de Do Fabrique (Toledo), Rianxo (La Corunya), Lorca (Múrcia), Manises (València), Simat de Valldigna (València), Sant Sebastià, Santander i Las Palmas.

Aquest any, el millor regal de Reis possible ha estat rebre un dècim de 57342, ja que cada un d’ells està agraciat amb 200.000 euros abans d’impostos, el major premi de la Loteria del Nen, o el que és el mateix 2 milions d’euros a la sèrie.

Aquesta loteria és la que més premis reparteix a Espanya, amb un total de 700 milions.

El sorteig començava amb l’extracció de cinc terminacions de dues xifres, després catorze de tres xifres i, posteriorment, dos de quatre, abans de passar a extreure les boles de l’tercer, segon i primer premi, per aquest ordre, per això aquest premi ha estat l’últim a sortir. El sorteig l’han rematat dos reintegraments finals.