5.8 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

El Ple d’Igualada aprova una moció de rebuig a la sentencia del Procés
E

Publicitat

El Ple d’Igualada va aprovar ahir dimarts, amb els vots a favor de Junts per Igualada, Esquerra i Poble Actiu i l’abstenció d’Igualada Som-hi, una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem, per demanar l’amnistia dels condemnats i en defensa del dret a l’autodeterminació.

La moció inclou una sèrie d’acords, entre els quals cal destacar el rebuig a la sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem, constatant que representa una regressió dels drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya. També reclama la llibertat immediata de tots els presos i preses polítiques i exigeix la seva amnistia i la de tots els exiliats i exiliades.

La moció mostra el compromís amb el dret a l’autodeterminació i reafirma el caràcter pacífic i no violent del moviment independentista català. I, a través d’aquest acord, l’Ajuntament d’Igualada s’adhereix a totes les mobilitzacions de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem, tant a nivell nacional com internacional i fa avinent la situació de repressió política i de vulneració de drets fonamentals que viu el país.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies