Eleccions al
parlament de catalunya

El proper Diumenge, 12 de maig 2024 (resultats en temps real, cada 3 minuts, a partir del tancament de les meses)

El Monbus CB Igualada no afluixa el ritme

16 d'octubre de 2019

CB Almozara 51
Monbus CB Igualada 91

El Monbus CB Igualada visitava la pista del Patria Hispana Almozara de Saragossa el passat diumenge a les 13.00. Els igualadins arribaven a aquest partit després de vèncer a casa al CB Quart Germans Cruz.

El partit començava bastant igualat, un primer període de poca anotació deixava al final dels primers 10 minuts de joc el marcador de 10-15 a favor dels igualadins. Al segon quart, la tònica seria semblant a la del primer, els anoiencs anirien fins a la mitja part per davant en el marcador però sense diferències significatives. Malgrat que a falta de dos minuts per la mitja part els visitants aconseguien una diferència de 10 punts en el marcador, un parcial de 5-0 local col·locava el 17 a 17 en el parcial del segon període i un 27 a 32 al descans.

A la represa les coses canviarien per complet, de dos primers quarts amb poca anotació per part igualadina, a completar un tercer període amb 33 punts anotats deixant l’Almozara amb només 14 punts feia créixer la diferència en el marcador significativament fins als 24 punts. Un últim període molt similar al tercer, amb un 10 – 26 de
parcial col·locava el definitiu 51 – 91 al marcador.

Nova victòria del Monbus CB Igualada que els permet seguir invictes i líders de la conferència C-A de lliga EBA. La setmana que ve l’Igualada rebrà a les Comes al Maristes Ademar de Badalona.